Jobba hos oss

Vill du bli en del av ett kreativt och nytänkande lag?

Hos oss på Mecon får vi dig att uppnå din maximala potential. Är du en lösningsorienterad lagspelare som har det rätta drivet? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss.

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Mecon är ett företag med hög kompetens inom konsultation och projektering med inriktning mot industrin och vi är alltid på jakt efter nya medarbetare som kan bli en del av vårt lag.

  • Alla orter

  • Gällivare

  • Luleå

  • Kalmar

  • För tillfället finns inga tillgängliga tjänster.

För tillfället finns inga tillgängliga tjänster.

Jobba hos oss

Hittar du ingen ledig tjänst som passar din profil?

Då finns det möjlighet att skicka in en öppen ansökan så återkommer vi när det dyker upp en tjänst som passar dina kompetenser. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet och utbildning inom branschen.

B-körkort är ett krav samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Kompetent & erfaren

Det lilla extra

Mecon är kända för att vara nytänkande och kreativa, även i traditionella lösningar. Vi har förmågan att se bortom det uppenbara och tänka utanför boxen för att hitta innovativa lösningar som kan öka effektiviteten och förbättra kundens affärsresultat.

Vi är lyhörda för våra kunders behov och strävar alltid efter att leverera anpassade lösningar som passar specifika krav och förväntningar. Vi har en förmåga att anpassa oss till förändringar och arbeta tillsammans med kunden för att nå deras mål.