Rullresare Smurfit Kappa

DELA DENNA NYHET:

Mecon har analyserat varför lagerläget på Smurfit Kappas rullresare går sönder. Nya geometri för cylinderinfästningen har monterats för att få en mer gynnsam kraftöverföring.

Underhåll och montage har varit centrala delar i arbetet. Transportören ersattes även den av Mecon, en ny konstruktion som underlättar underhåll. Komponenter som handhas i samband med underhåll har målats röda för att underhållspersonalen lättare skall hitta rätt. Tillexempel kan lager bytas utan att man måste avlägsna driv eller vändtrumma.

Vi är mecon

Senaste projekten

Se fler av våra spännande referensprojekt!
Klicka in för att läsa mer.

Kulmataren

Mecon har Konstruerat, tillverkat och levererat den fristående produkten kulmatare på uppdrag av Boliden. Kulmataren portionerar ut Ø80mm stålkulor in i en kvarn för att

Gå till projekt

Gratebryggan

I arbetet med rostbekämpning blev en serviceplattform demonterad. Mecon har i samband med återuppbyggandet lyssnat på brukarna och optimerat området för verksamheten. En telfer har

Gå till projekt

Ficktopp SA

Under höststoppet 2020 skulle vi ersätta 2 st åkbara transportörer, bygga om en åkbar transportör med nya hjulställ och byta ut ca 130 m räls.

Gå till projekt